T’oferim el que necessitesMira aquí. Segur que tenim el servei que cerques.

olem convertir la teva idea en realitat. Més de dues dècades d’experiència ens permeten oferir-te un ampli ventall de serveis que inclouen des del grafisme fins la impressió. Cuidem del teu projecte com si fos nostre.

Impressió digital

Petits tiratges? Poc temps? Prototips, maquetes? Treballs, tesis? La impressió digital és la resposta ideal per a aquestes necessitats que freqüentment es troben en entorns dinàmics (empresarials, d’estudi, projectes,…)

Coneix més

Impressió offset

Per a entendre’ns, la impressió “clásica”, la de tota la vida; quadricromies, tintes directes (“Pantone”), a una tinta… Fem tot tipus d’impressions; des de cartells, llibres, catàlegs, carpetes… fins a “flyers”, papereria i targetes.

Coneix més

Disseny editorial

Creiem en la creació d’una línia editorial quan s’elabora un llibre o revista. Una diagramació adaptada a un tipus de llibre, pensant sempre en qui l’escriu i quins seran els seus lectors. Escollir una tipografia i uns colors adequats és cosa nostra!

Coneix més

Grafisme publicitari

Necessites donar a conèixer el teu producte o servei? Podem encarregar-nos dels teus ròtuls, vinils i displays; entre d’altres. Ja sigui en petit o gran format, podem oferir-te la solució que busques.

Coneix més

Acabats

T’oferim dues vessants: L’artesanal; enquadernació de peces úniques (llibres, catàlegs…) cosits, fresats, grapats; en espiral o “wiro” i la mecanitzada; que es realitza per a grans produccions. Targetes, tapes, carpetes… fet tot a mida; per garantir ”de totes-totes”, el millor acabat.

Coneix més

Online

Tens algun projecte que necessites mostrar al món 2.0? No només treballem amb el món offline, també ens encarreguem dels teus dissenys online. Portem la teva idea al núvol.

Coneix més